Classic Beat Band

Jelen összeállításunk a Törekvés Művelődési Központban telefonos felvételből készült

A CLASSIC BEAT BAND együttes azzal a céllal alakult, hogy népszerűsítsük az igazi élőzenét. Az újraszervezés után a felállásunk: Berkesi Beáta (ének), Papp István Steve (gitár, szájharmonika, ének), Horváth Dénes (billentyűk, tangóharmonika, gitár, ének), Rácz Gábor (dob), Csákó Tamás (gitár, ének) és Kubicsek Sándor (basszusgitár, ének).

Tagjaink nagy része már a 60-as 70-es és 80'as években aktív és ismert együttesekben zenéltek, ezért a műsorunk gerincét elsősorban a ma már klasszikusnak számító beat, rock és rock'n'roll számok képezik. A repertoárunkban a 60-as 70-es és 80-as évek korabeli nagy világsztárjainak legnépszerűbb slágerei mellett magyar számok is szerepelnek.


Fellépéseinken külön figyelmet fordítunk arra, hogy megtaláljuk a közös hangot a Közönségünkkel, hiszen együtt teremtjük meg azt a hangulatot, amitől emlékezetes marad a rendezvény. Szeretnénk, ha a mindenkori Közönségünk „táncolástól sajgó lábakkal és berekedt torokkal", de mindig remek buli élményével gazdagodva térne haza bulijainkról.

Zenekarunkkal is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy továbbra is jól érezzétek magatokat nálunk. Minden hónap első szombatján18:00-tól a Classic Beat Clubunkban, minden hónap utolsó péntekén pedig a Törekvés Művelődési Házban 18:00-tól várjuk a táncolni vágyó „örök teenagereket” és azokat is, akik csak élőzenét szeretnének hallgatni. Itt rendszeresen visszaidézzük a '60-as és '70-es évek örökzöld beat slágereivel a régi klubok hangulatát. Fergeteges hangulat és szabad a tánc…

Elérhetőségeink:

classic@digikabel.hu

Aktuális bulinkról információk: www.classicbuli.hupont.hu

FaceBook oldalunk: www.facebook.com/classicbeatband

 +36-20/771-6706 Fax,Ü: +36-1/2427888

https://www.youtube.com/watch?v=rxav86aRD7A&feature=youtu.be

"Ha táncolsz, élsz…ha élsz, táncolsz." (Heidi Groskreutz)

„Zene nélkül az élet tévedés lenne” (F. Nietzsche)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.